Pacinetul din Torino, vindecat de coronavirus, infectat cu COVID-19 pentru a doua oară

Pacinetul din Torino, vindecat de coronavirus, infectat cu COVID-19 pentru a doua oară © arhiva

Primul caz de coronavirus din Torino a fost vindecat în urmă cu puțin, însă la o analiză a fost rediagnosticat cu COVID-19. 

Primul pacient depistat pozitiv cu noul coronavirus a fost vindecat și externat din spital în urmă cu doar câteva zile, însă a fost din nou diagnostit pozitiv cu COVID-19. 

Pacientul este un cunoscut om de afaceri, iar în aceste momente se află din nou în izolare. După ce i s-au făcut mai multe testate în urma depistării cu coronavirus, bărbatul a fost supus unor alte analizeze și au aratat un nou nivel de COVID-19 în corpul său, ce-i drept, mai redus față de prima dată. 

„Confirmăm că el s-a vindecat. Într-o astfel de fază, e normală o oscilare între negativ și pozitiv, se întâmplă la toate infecțiile”, a declarat profesorul Giovanni Di Perri, specialist virusolog.

Italia este cea mai afectată țară din Europa în infectarea cu noul coronavirus. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 345 de morți, iar pragul cazurilor noi confirmate a trecut peste 3526. Astfel, numărul deceselor până acum sunt de 2503, iar pacineții infectați sunt peste 30.000


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro