Prima dovadă că Michael Schumacher este conştient, după ce a fost transportat la un spital din Paris

+3 click pentru
galerie

Prima dovadă că Michael Schumacher este conştient, după ce a fost transportat la un spital din Paris © Hepta

Recent, Michael Schumacher a fost transportat la un spital din Paris, la secţia de chirurgie cardio-vasculară. Infirmirea care se ocupă de îngrijirea lui a făcut declaraţii bombă!

Michael Schumacher se află în continuare internat la Spitalul European Georges Pompidou din Paris, unde primeşte unde tratament experimental cu celule stem. Infirmiera care are grijă de el a afirmat că fostul pilot este conştient. 

”Schumacher se află în îngrijirea mea. Vă pot asigura că este conştient”, a declarat infirmiera lui Michael Schumacher, potrivit cotidianului LeParisien. Practic, aceasta ar fi prima dovadă că Michael Schumacher este conştient! Însă, până în acest moment, familia fostului sportiv nu a dat nicio declaraţie oficială referitoare la un asemenea progres. 

Medicul care îl supraveghează pe fostul pilot este Philippe Menasche, un chirurg de 69 de ani care a pus bazerele terapiei celulare în vederea tratării afecţiunilor cardiace.

În spitalul din Paris, Michael Schumacher a fost vizitat de Jeff Todt. 

La finalul lunii iulie a acestui an, un fost şef al lui Michael Schumacher a declarat că fostul pilot se uită la televizor şi că face progrese vizibile în fiecare zi. 

Michael Schumacher, în vârstă de 50 de ani, de șapte ori campion mondial la Formula 1, a suferit un grav traumatism cranian în decembrie 2013. Atunci, fostul pilot se afla la schi în Alpii francezi. După ce a trecut prin două operaţii, a intrat în comă. În ultimii ani, imobilizat la pat, a fost tratat acasă, la domiciliul personal din Gland, Elveţia. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro