Un primar s-a căsătorit cu nora sa, după ce băiatul lui a murit

Un primar s-a căsătorit cu nora sa, după ce băiatul lui a murit © Youtube

Un caz absolut ciudat a avut loc într-un oraş din Mexic, după ce un bărbat s-a căsătorit cu văduva fiului lui. Da, da, aţi auzit bine, iar povestea este de-a dreptul una incredibilă, cum nu auzi în fiecare zi.

Un primar s-a căsătorit cu nora lui

Chiar dacă poate părea destul de ciudat, ei bine, lucrurile sunt cât se poate de adevărate. Un primar a decis să o ia de soţie chiar pe femeia cu are fiul său a fost căsătorit până să moară. 

Raul Michel şi Valeria se cunoscuseră şi se plăcuseră.Cei doi au început o poveste de dragoste şi erau foarte fericiţi. Ba chiar au decis să se căsătorească, iar din relaţia lor au rezultat doi copii. Totul era bine până într-o zi când tânărul s-a stins subit. Valeria a rămas văduvă şi cu doi copii de crescut, potrivit publimetro.com.

Uşor-uşor, între aceasta şi socrul său, Raul, au început să apară sentimente, iar cei doi s-au apropiat mai mult decât era necesar în contextul gradului de rudenie dintre ei. 

Fără să le pese de oamenii din jurul lor, Raul şi Valeria au început să fie împreună şi să nu se mai ascundă de nimeni. În plus, situaţia este cu atât mai ciudată, cu cât totul s-a petrecut foarte repede. Raul şi Valeria au început să aibă o relaţie la doar opt luni după ce bărbatul a murit.

Acum, cei doi au decis chiar şi să-şi unească destinele şi par mai fericiţi ca niciodată. Raul, ginerele, este fost primar într-un oraş din Mexic, astfel că vestea nunţii sale s-a răspândit imediat.

De asemenea, părerile au fost împărţite. Unii oameni cred că cei doi au făcut bine, pentru că în acest fel celor doi copii le va fi mai uşor să crească într-o familie, iar pe de cealaltă parte, mulţi cred că situaţia este foarte ciudată, iar cei mici îl vor privi ciudat pe bunicul care mai nou le-a devenit tată.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro