Român denunțat de propria mamă, la întoarcerea în țară. Ce le-a spus femeia autorităților

Român denunțat de propria mamă, la întoarcerea în țară. Ce le-a spus femeia autorităților © Hepta

Un român care s-a întors în țară a fost denunțat la poliție de propria mamă, care se temea pentru siguranța lui, după ce acesta a mințit autoritățile. 

Un bărbat s-a întors în România din Italia și a fost denunțat la poliție miercuri, 13 mai, de către  mama sa. Românul a mințit la frontieră spunând că vine din Ungaria. 

Imediat ce a aflat de minciuna spusă de bărbat, mama lui a înștiințat poliția și a precizat că se teme pentru siguranța ei din cauză că individul vine dintr-o zonă roșie.

IPJ Arad a transmis că „la data de 09.05.2020, o persoană de sex masculin a venit în România de pe teritoriul Italiei, unde a fost carantină, fiind într-o zonă roșie, însă a declarat în fals reprezentanților D.S.P aflați la punctul de trecere a frontierei Nădlac, că vine de pe teritoriul Ungariei.

În urma cercetărilor efectuate de S.J.C.C.I Arad, s-a stabilit că mama acestuia a anunțat la postul de poliţie din localitatea de domiciliu că, fiul său urmează să se întoarcă acasă dintr-o zonă roşie din Italia şi se simte în nesiguranță”, se transmite în comunicatul Poliției.

Bărbatul s-a ales cu un dosar penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad. În continuare, va fi anchetat de autorități în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și a stabilirii răspunderii penale.

Comunicatul IPJ Arad arată totodată că „începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro