Româncă din Italia, la un pas de moarte după ce s-a luat la ceartă cu mai mulți interlopi

Româncă din Italia, la un pas de moarte după ce s-a luat la ceartă cu mai mulți interlopi © Arhiva

O româncă stabilită în Italia a fost la un pas de moarte, din cauza unui gest curajos. Femeia a avut curajul de a-i infrunta pe doi nepoți de mafiot, într-un bar din regiunea San Cipriano D'Aversa din Italia. 

Femeia lucra ca barmaniță, iar atunci când gemenii Alessio și Vincenzo, în vârstă de 18 ani, i-au spus că nu au de gând să plătească pentru berile pe care le-au consumat, ea nu a stat prea mult pe gânduri și le-a cerut socoteală, cel mai probabil neștiind că sunt nepoții unui cunoscut interlop din zonă, scrie La Repubblica.

Cei doi au sărit imediat la bătaie, au dat-o cu capul de bar și au tras-o de păr. Aceștia au vrut să o amenințe și cu o armă, însă norocul ei a fost că un martor la incident a intervenit și s-a oferit să le plătească consumația, totul pentru a preveni o tragedie.

În cele din urmă, femeia a fost transportată la spital și a avut nevoie de șase zile de spitalizare pentru a se reface. Cei doi nepoți de mafioți au fost puși sub acuzare pentru șantaj și violență fizică și sunt în arest la domiciliu.

Româncă găsită moartă în casă

Mioara Paraschiv a murit în condiţii suspecte, departe de ţară. Mioara sau Mara, aşa cum o alintau cei dragi, era o femeie muncitoare şi bună. Femeia a fost găsită moartă, în casă. Mara a rămas singură în weekend, atunci când iubitul ei a plecat în altă localitate pentru a-şi vizita copiii. Când s-a întors, o zi mai târziu, acesta a făcut descoperirea şocantă. Mara zăcea într-o baltă de sânge în baie, rana fiind provocată, cel mai probabil, de căzătură. Medicii au sosit la faţa locului, însă nu au făcut decât să constate decesul. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru astabili cauzele suspecte ale morţii Marei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro