Româncă, găsită moartă printre mai multe stânci, în Italia. Fusese dată dispărută

Româncă, găsită moartă printre mai multe stânci, în Italia. Fusese dată dispărută © La Stampa

Incident cutremurător în regiunea Moncalieri din Italia. O româncă, în vârstă de 50 de ani, a fost găsită moartă în urmă cu o zi. Trupul neînsuflețit a fost descoperit printre stâncile din jurul râului Chisola.

Incredibil este faptul că familia româncei o dăduse dispărută în urmă cu doar câteva ore înainte ca trupul neînsuflețit să fie descoperit. Un fermier din zonă a zărit cadavrul femeiii și a solicitat imediat ajutorul autorităților locale. Pompierii au venit imediat la fața locului și s-au chinuit ore în șir pentru a recupera trupul neînsuflețit care se afla blocat între stâncile din jurul lacului din Mocalieri, scrie La Stampa.

Rudele femeii au venit imediat la fața locului și au identificat-o, iar potrivit unor date din anchetă, femeia locuia într-o baracă în apropiere de locul în care a fost găsit trupul neînsuflețit. Mai mult, anchetatorii consideră suspectă moartea româncei și sunt luate în considerare și variantele de omor, sinucidere sau chiar accident.

Româncă, găsită moartă în apele Mării Adriatice

În urmă cu aproximativ două luni, în zona stâncilor din Civitanova Marche, provincia italiană Macerata, un trecător a văzut un trup plutind în apă. Bărbatul a alertat autoritățile autorităţile care, ajunse la faţa locului au constatat că femeia nu avea asupra ei niciun act de identitate. Oamenii legii au reuşit să identifice cadavrul după verighetă, pe care se afla gravat numele soţului şi data în care s-au căsătorit. S-a aflat astfel că este vorba de o româncă în vârstă de 44 de ani, conform rotalianul.com.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro