S-a culcat cu 100 de bărbaţi însuraţi! Femeia a scos la iveală un detaliu ruşinos, la care nimeni nu se aştepta

+4 click pentru
galerie

S-a culcat cu 100 de bărbaţi însuraţi! Femeia a scos la iveală un detaliu ruşinos, la care nimeni nu se aştepta © Instagram

O femeie din Marea Britanie de 48 de ani a povestit că s-a culcat cu 100 de bărbaţi însuraţi, ba chiar a dezvăluit şi detalii ruşinoase legate de partenerii ei!

Gweneth Lee, pe numele ei, are 48 de ani şi este din Marea Britanie. Femeia susţine că a întreţinut relaţii sexuale cu peste 100 de bărbaţ însuraţi, descoperind adevăratul motiv pentru care bărbaţii aleg să-şi înşele soţiile.

Gweneth se laudă că este amanta perfectă şi că a salvat mai multe căsnicii decât a distrus, ideea de bază fiind modelul cu care a crescut în cadrul familiei. Majoritatea bărbaţilor cu care a întreţinut relaţii sexuale au provenit din familii în care părinţii s-au înşelat reciproc, drept urmare, au urmat exemplu în cadrul propriilor căsnicii.

Femeia a dezvăluit că, unul dintre partenerii ei i-a povestit cum părinţii s-au prefăcut că sunt împreună, cu toate că aveau fiecare câte o aventură.

Acest lucru l-a determinat să-i fie infidel soţiei, deoarece i se părea imposibil să aibă relaţii cu o singură femeie toată viaţa. De asemenea, britanica este de părere că a salvat mai multe căsnicii, deoarece unii bărbaţi au realizat ce comori au acasă. Totodată, Lee consideră că înşelatul este în strânsă legătură cu gena familiei, transmiţându-se în mod special la bărbaţi. 

”Adulterul vine din familie, iar cei care înșală pierd sentimentul de vinovăție atunci când știu că și părinții lor au dat dovadă de infidelitate. M-am întâlnit, la un moment dat, cu un bancher ai cărui mamă a fost căsătorită de trei ori. Mama sa știa că el își înșală soția, numai că i-a spus că – având în vedere și antecedentele ei sexuale – nu trebuie să aibă remușcări”, susţine Gweneth.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro