Alte patru persoane din Galați sunt ținute în carantină după întoarcerea din China

Alte patru persoane din Galați sunt ținute în carantină după întoarcerea din China © arhiva

Bilanțul celor care și-au pierdut viața în urma coronavirus a ajuns la aproape 1000 de oameni. Pentru ca epidemia să nu ajungă și în România, mai mulți locuitori care s-au întors din China sunt în carantină. Alte patru persoane din Galați au intrat în acest proces. 

Epidemia de coronavirus a luat până acum sute de vieți, iar alte zeci de mii de persoane sunt deja infectate cu virisul ucigaj. Ca o măsură de protecție pentru România, locuitorii care vin din China sunt ținuți în carantină, iar în Galați alte patru persoane sunt ținute la domiciuliu de teama coronavirusului. 

Opt români și cinci chinezi au ajuns în România în urmă cu câteva zile, însă se pare că aceștia nu prezintă simptome către virusul periculos 

„Ei au venit recent din China, s-au luat măsurile cunoscute. Cei patru stau la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile. Şi cei care au venit mai devreme sunt bine. Toţi cei 13 sunt bine. La sfârşitul săptămânii, unii ies din perioada de carantină”, a spus purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, Liliana Iordăchescu, potrivit Mediafax

Probleme mondiale din cauza coronavirusulu

Doctorul Song Yingjie, care a luptat nonstop cu epidemia încă de pe 25 ianuarie, a murit în urma unui infarct, răpus de oboseala la care sunt supuși sute de medici din China.

În Wuhan, orașul de unde a pornit toată epidemia coronavirus, un copil nou născut a fost diagnosticat cu coronavirus, indicând astfel că virusul se transmite în pântec.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro