De necrezut! Un român aducea ţigări din Ucraina cu drona. Câte pachete au fost găsite în casa bărbatului

De necrezut! Un român aducea ţigări din Ucraina cu drona. Câte pachete au fost găsite în casa bărbatului © Pixabay

De necrezut ce s-a întâmplat în Satu Mare, după ce oamenii legii au prins un român care aducea ţigări din Ucraina cu drona, în mod ilegal! 

Poliţiştii de frontieră se aflau în misiune în momentul în care l-au prins pe românul de 44 de ani care făcea trafic cu ţigări din Ucraina. Oamenii legii au transmis primul comunicat cu privire la situaţia dată. 

„Duminică, 09 februarie a.c., în jurul orei 02.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Halmeu - I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, aflați în misiune de supraveghere a frontierei de stat, au observat pe direcția localității Dabolț, județul Satu Mare, două aparate de zbor de mici dimensiuni, posibil drone, care au traversat frontiera din Ucraina în România”. 

Oamenii legii au monitorizat traseul dronelor şi au găsit, în cele din urmă, două colete cu ţigări ce proveneau din Ucraina. Bărbatul a fost prins şi dus la secţia de poliţie. În urma cercetărilor, a reieşit că mai deţinea un colet de pachete de ţigări la domiliciliu. 

Autorităţile s-au deplasat la locuinţa bărbatului, unde au descoperit o maşină plină de colete de ţigări, mai exact, 13.000 de pachete, în valoare de 155.300 lei. Marfa a fost confiscată pe loc.

Bărbatul se află în continuare sub arestul poliţiei, cazul fiind dat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, urmând a se lua măsuri legale în ceea ce priveşte infracţiunea făcută de cetăţeanul român. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro