S-a găsit remediul tuturor bolilor! „Pisica lecuitoare” din Rusia, scoasă la vânzare. Cât costă felina făcătoare de minuni

S-a găsit remediul tuturor bolilor! „Pisica lecuitoare” din Rusia, scoasă la vânzare. Cât costă felina făcătoare de minuni © The Moscow Times

Aşteptarea a luat sfârşit! S-a găsit remediul tuturor bolilor. Oare cât costă pisicuţa care face minuni din Rusia?

Internauţii au luat-o razna, după ce au văzut anunţul făcut de un bărbat pe un site de vânzări, din Rusia. Potrivit mesajului scris, bărbatul susţine că pisica i-a apărut în vis şi i-a zis să o scoată la vânzare, iar banii de pe urma ei să îi folosească pentru a salva o cauză nobilă. 

A găsit pisica acum mai bine de doi ani, lângă mormântul unui vindecător din Serbia. Considerând-o ca şi amuletă norocoasă, bărbatul a luat-o, iar de atunci viaţa lui a prins alt sens! "Am mers la acest mormânt având absolut tot felul de probleme, inclusiv de sănătate. Nu credeam neapărat în forţe supranaturale.

Am cerut ajutorul şi am părăsit cimitirul, iar această pisică mă urmărea, stătea lipită de mine. Am înţeles că e un semn şi nu m-am înşelat", a scris bărbatul în anunţul de pe site.

„Pisica tămăduitoare”, 320.000 de dolari

Tânărul este foarte mândru de pisica lui, care i-a schimbat complet viaţa, aşa că nu are de gând să-şi vândă „comoara” pe vreo sumă modică. Felina costă doar 320.000 de dolari şi este de-o frumuseţe rară. Proprietarul nu se lasă şi încearcă să convingă pe toate lumea de puterile pisicuţei. „Ori de câte ori am îndoieli, am întotdeauna un vis în care totul devine clar şi mi se spune ce să fac”, a scris el.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro