Scene șocante care fac înconjurul lumii. O mamă și-a incendiat propria mașină, în timp ce copilul de 1 an se afla pe banchetă! Femeia a privit flăcările uriașe

Scene șocante care fac înconjurul lumii. O mamă și-a incendiat propria mașină, în timp ce copilul de 1 an se afla pe banchetă! Femeia a privit flăcările uriașe © facebook

Gestul șocant al unei mame a îngrozit întreaga lume. Femeia în vârstă de 32 de ani din Columbia, SUA, și-a incendiat propria mașină în care era și fiul de doar 1 an. Aceasta a privit nepăsătoare cu flăcările se ridică la zeci de metri. 

Au fost scene șocante pentru toți cei care erau prezenți în trafic în momentul în care o femeie în vârstă de 32 de ani din Columbia a decis să facă un gest îngrozitor. Aceasta a ieșit din mașina pe care o conducea și în care se afla alături de copilul de un an și două luni și a dat foc mașinii, fără să-și scoată micuțul de pe bancheta din spate! 

Aceasta a privit cum flăcările ajung la zeci de metri fără să-i pese, timp în care băiețelul de 14 luni urla parcă după ajutor. Martorii s-au dus glonț către mașină și au încercat să-l scoată pe cel mic din gherele focului, timp în care au sunat la pompieri și poliție pentru ajutor. 

Bebelușul a reușit să fie scos din vehicul înainte ca autoturismul să ia foc în totalitate, însă până când martorii au încercat să-l ajute, aceasta a fost ars grav pe mâini, față și picioare. 

Micuțul a fost imediat transportat în stare critică la spital și a fost operat de urgență. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro