Semnal de alarmă tras de un bolnav de cancer! “Stați în casă ca să îmi mai pot îmbrățișa soția înainte să mor”

Semnal de alarmă tras de un bolnav de cancer! “Stați în casă ca să îmi mai pot îmbrățișa soția înainte să mor” © Facebook

Coronavirus a pus stăpânire pe întreg globul și cu siguranță nu se va opri aici. Oamenii se tem din ce în ce mai tare pentru viețile lor și trag un semnal de alarmă. Este cazul unui bărbat bolnav de cancer din Marea Britanie, care vrea să-și mai strângă soția măcar o dată în brațe, înainte să moară! 

Noul coronavirus este de neoprit și asta nu o spunem doar noi, ci numărul persoanelor infectate care crește considerabil de la o zi la alta. Oamenii nu știu cum să mai procedeze pentru a scăpa de virusul ucigaș care împuținează populația pe zi ce trece. 

”Știu că urmează să mor”

Este cazul unui bărbat bolnav de cancer din Marea Britanie, care face parte din categoria de risc. A luat toate măsurile necesare izolării și nu a mai ieșit din casă de o bună perioadă de timp. Locuiește în curte, într-o rulotă, și doarme într-un cort, doar așa putând fi aproape de soția lui. 

Bărbatul de 51 de ani este conștient de soarta lui și se teme că nu va mai avea timp suficient din cauza pandemiei creată de coronavirus. 

”Știu că urmează să mor, iar acum am și grija coronaviruslui. Nu pot să am alături persoana care mă iubește și are grijă de mine”, a spus Simon, potrivit presei internaționale. 

Își protejeză soția și țin legătura prin intermediul aplicației skype, fiind separați 23 de ore pe zi. Iau masa împreună, însă la o distanță considerabilă unul de celălalt. Dorința cea mai mare a lui Simon este ca întreaga situație să se termine cât mai curând și să călătorească din nou cu soția lui. 

De asemenea, trage un semnal de alarmă și le cere oamenilor să stea în casă, ca să-și mai poată strânge soția măcar o dată la piept, înainte să moară.

”Stați în casă ca să îmi pot îmbrățișa soția înainte să mor. Atât le cerem, să stea puțin locului și, poate, în curând nu o să mai trăim cu această teamă”, a declarat Simon. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro