Sfâșietor! Un bărbat în vârstă de 56 de ani a povestit despre felul în care și-a pierdut mama, din cauza coronavirusului. ”S-a sufocat până la moarte”

+2 click pentru
galerie

Sfâșietor! Un bărbat în vârstă de 56 de ani a povestit despre felul în care și-a pierdut mama, din cauza coronavirusului. ”S-a sufocat până la moarte” © The Sun Online

Tragedie fără margini. Un bărbat în vârstă de 56 de ani a povestit despre felul în care și-a pierdut mama, din cauza virusului ucigaș din China. Femeia s-a „sufocat până la moarte”!

Este de-a dreptul inuman cu ce am ajuns să ne confruntăm în aceste zile. Ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, totul este închis, nu mai este nimeni pe stradă, iar oamenii sunt blocați în propriile locuințe, de teama virusului ucigaș din China care a reușit să pună stăpânire pe întreg globul. 

„S-a întâmplat atât de repede, ea se deteriora în fața noastră”

Este și cazul unei familii din Anglia, care a trecut prin momente cumplite. Potrivit presei internaționale, fiul în vârstă de 56 de ani a povestit despre felul în care și-a pierdut mama, din cauza coronavirusului. 

Mama bărbatului, în vârstă de 83 de ani, „s-a sufocat până la moarte” la doar câteva zile după ce a fost testată pozitiv cu COVID-19. Fiul său, Angelo, în vârstă de 56 de ani, a descris ultimele momente ale mamei drept „tortură pură”, a relatat Sun Online.

„S-a întâmplat atât de repede, ea se deteriora în fața noastră”, a spus Michael, fratele bărbatului. El a filmat o discuție cu mama sa, în timp ce se întindea în patul de la spital cu doar câteva ore înainte ca boala să se agraveze rapid.

A fost ca și cum te-ai sufoca până la moarte, gâfâind, nu ești capabil să respiri”, a adăugat el. Rachael, mama celor doi, care locuia singură în nord-estul Londrei, a început pentru prima dată cu o tuse, dar și febră, pe data de 10 martie. După ce a sunat de urgență la ambulanță, a fost internată în spital. Cu toate acestea, a doua zi a fost trimisă acasă cu antibiotice.

„Sunt obosită acum, mă duc să mă culc”

La doar patru zile distanță, a căzut pe podea și nu s-a putut ridica. A fost deshidratată sever și a fost dusă din nou la spital, de către fiul ei, unde joi, în data de 19 martie, a fost diagnosticată cu coronavirus. Femeia a murit a doua zi.

Fiul Michael a crezut că mama lui va fi în regulă și că nu se confruntă cu nimic grav. A descris moartea mamei ca un adevărat „șoc”. De asemenea, a completat că mama lui era îngrijită de acasă și nu a mers niciodată nicăieri, așa că nu poate înțelege de unde ar fi putut lua coronavirus.

În plus, încă din perioada în care se afla în spital, bărbatul a reușit să convingă personalul să-i permită să-i dea echipament de protecție complet mamei, descriindu-l ca pe un „costum spațial” 

Înainte ca Michael și Angelo să părăsească sala, mama lor le-a spus: „Sunt obosită acum, mă duc să mă culc”. Ulterior, femeia a murit. Frații s-au autoizolat împreună în Harmondsworth, Hillingdon.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro