Şocant! Un tânăr de 24 de ani a ajuns la închisoare, după ce a lins o îngheţată

Şocant! Un tânăr de 24 de ani a ajuns la închisoare, după ce a lins o îngheţată © Pixabay

De-a dreptul şocant ceea ce s-a întâmplat cu un tânăr de 24 de ani, după ce a ajuns la închisoare, din cauza faptului că a lins o îngheţată! 

Tânărul de 24 de ani a postat pe internet un filmuleţ în care lingea o îngheţată într-un supermarket, iar mai apoi a pus-o înapoi. Problema principală este că filmarea a ajuns pe mâinile autorităţilor, care l-au arestat pe bărbat pentru 30 de zile. 

Totodată, tânărul va trebui să achite o amendă în valoare de 1.000 de dolari, dar şi pagube producătorului de îngheţată, mai exact, 2.000 de dolari. 

Procurorul care se ocupă de cazul bărbatului a transmis primul comunicat cu privire la situaţia care a avut loc.

"Acțiunile lui au cauzat o mare îngrijorare în rândul consumatorilor. Din cauza lui, compania producătoare a întâmpinat probleme financiare, iar acest comportament nu poate fi tolerat", susţine procurorii. 

Clipul video a fost postat pe contul de Facebook. Ulterior, conform imaginilor pe care oamenii legii le-au obţinut de pe camerele de supraveghere din supermarket, bărbatul a luat îngheţata din congelator şi surprinzător, a plătit pentru pentru ea la casă. Din nefericire, această parte nu a apărut şi pe clipul băiatului. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro