Moarte bizară pentru un tânăr de 24 de ani. Și-a găsit sfârșitul după ce a rămas prins cu capul între scaunele de la cinema!

Moarte bizară pentru un tânăr de 24 de ani. Și-a găsit sfârșitul după ce a rămas prins cu capul între scaunele de la cinema! © pixabay.ro

Un tânăr de numai 24 de ani a avut parte de cea mai bizară moarte posibilă! Acesta a mers la cinema cu soția lui, dar și-a găsit sfârșitul între scaunele din sală!

Ateeq Rafiq, un bărbat de origine indiană de numai 24 de ani a avut parte de o moarte bizară, care a lăsat în urmă numeroase întrebări fără răspuns. Tragedia s-a petrecut în Birmingham, Marea Britanie, acolo unde Ateeq a mers alături de soția lui la cinema și și-a găsit sfârșitul după ce a rămas cu capul blocat între scaunele din sală, informează presa internațioanală.

Se pare că acestuia i-au căzut cheile și telefonul sub scaun și în momentul în care s-a aplecat să-și recupereze bunurile, a rămas prins cu capul sub scaunul din sala de cinema. Speriată, soția lui a alertat personalul cinematografului, dar minutele bune în care Ateeq a stat prins sub scaun i-au fost fatale. Deși a fost transportat de urgență la spital, tânărul de numai 24 de ani a murit după 6 zile de tratamente. Acum, soția lui vrea să dea instituția în judecată, mai ales că cei doi de-abia deveniseră părinți. 

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest