Ancheta în cazul lui Răzvan Ciobanu, din ce în ce mai grea: "Sunt ştiri false pentru a deruta"

Ancheta în cazul lui Răzvan Ciobanu, din ce în ce mai grea: "Sunt ştiri false pentru a deruta" © spynews.ro

Ancheta în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu este din ce în ce mai grea. Se pare că există oameni care oferă informaţii false tocmai pentru a-i deruta pe anchetatori. 

Jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan a dezvăluit la "Acces Direct" că tot apar ştiri false pentru a deruta ancheta. Se pare că bodyguard-ul care a vorbit recent nici nu există şi ar fi spus minciuni despre ceea ce ar fi găsit în buzunarele regretatului designer. 

"Sunt ştiri false pentru a deruta ancheta. Bodyguard-ul nu există, a minţit că Răzvan nu avea nimic în buzunar. Avem lista cu cei de acolo, nu este. Se spune că victima ar fi suferit de o boală incurabilă. Medicul care l-a operat, acea operaţie estetică, a spus că i-a făcut analizele standard şi nu este vorba despre nimic în sensul ăsta. (...) Nu trebuie exclusă deloc ipoteza unei crime", a spus Sorin Ovidiu Bălan.

Vă reamintim că Răzvan Ciobanu a murit pe 28 aprilie, în a doua zi de Paște, într-un cumplit accident, lângă Săcele, Constanța. Mașina condusă de creator a ieșit de pe drum și a ajuns pe câmp, unde s-a lovit de mai mulți copaci timp de 800 de metri, la o viteză de 120 de km/h. Designerul, care nu purta centură, a fost proiectat prin geamul portierei.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro