Tânără de 22 de ani, ucisă în timpul unei partide de amor! Criminalul a făcut apoi un gest șocant

Tânără de 22 de ani, ucisă în timpul unei partide de amor! Criminalul a făcut apoi un gest șocant © Captură video

Crimă teribilă, după ce o tânără și-a dat întâlnire cu un tânăr cunoscut pe o rețea de socializare. Fata a fost ucisă în timpul unei partide de amor, chiar în ziua în care a împlinit 22 de ani. 

Criminalul, un bărbat în vârstă de 27 de ani, a sufocat-o până când a ucis-o, chiar în timp ce întrețineau relații sexuale. Ulterior a făcut un gest la fel de șocant. S-a pozat cu cadavrul în timp ce se uita la filme pentru adulți. A plecat apoi la o altă întâlnire, ca și cum nu s-a întâmplat nimic.

Ulterior a dus cadavrul într-o pădure și l-a îngropat. Totul a fost descoperit după o săptămână, după ce familia a dat-o dispărută pe Grace Millane. Trupul tinerei a fost găsit în pădurea din apropierea hotelului unde cei doi și-au dat întâlnire pentru a întreține relații intime.

Găsit rapid, ucigașul a fost arestat. În fața judecătorilor acesta a avut cu totul o altă poveste. A declarat că fata i-ar fi cerut în timpul partidei de amor să o strângă de gât, însă când a văzut că aceasta nu mai respiră s-a speriat.

Avocatul său l-a apărat, susținând că imediat când a văzut ce s-a întâmplat și s-a speriat, bărbatul de 27 de ani a decis să șteargă orice urmă și a îngropat-o

"Unele dintre imaginile pe care le avem au determinat faptul că Grace nu mai este în viață și că aceasta este o investigație de crimă. Familia a fost anunțată și este devastată", au dezvăluit anchetatorii. 

Grace Millane era fiica unui milionar, care s-a decis să plece într-un tur al lumii. În Noua Zeelandă însă a fost ucisă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro