Povestea incredibilă a româncei dispărută de peste două decenii în Italia. Femeia, victima unui criminal în serie

Povestea incredibilă a româncei dispărută de peste două decenii în Italia. Femeia, victima unui criminal în serie © observator.tv

O întâmplare ca în filmele de la Hollywood s-a petrecut în Italia. Virginia Mihai, o româncă dată dispărută în urmă cu mai bine de 20 de ani, a fost găsită moartă, fiind victima unui criminal în serie, chiar cel care i-a fost soț.

Femeia, care a dispărut în Italia în 1999, a fost ucisă de propriul soț, care s-a dovedit a fi un criminal în serie, ce a mai omorât alte două femei. Descoperirea a fost făcută recent de autoritățile italiene, iar resturile umane au fost găsite într-o fermă de porci veche, în regiunea Veneto din Italia, potrivit Corriere della Serra.

În urmă cu câteva luni, anchetatorii au găsit o unghie ce apariținea româncei dispărute, iar polițiștii au concluzionat că bărbatul și-a ucis toate soțiile, inclusiv pe Virginina Mihai, pe care a tranșat-o și a aruncat-o la porci.

Cum au descoperit anchetatorii crima

Descoperirile macabre continuă. Anchetatorii au găsit și o drujbă în ferma de porci, despre care se crede că a fost folosită la măcelărirea trupurilor neînsuflețite. Crima a fost dificil de rezolvat, pentru că bărbatul, care s-a dovedit a fi criminal în serie, a murit în urmă cu opt ani.

Femeia avea 41 de ani pe vremea când a dispărut și la acel moment a fost găsită mașina craiovencei, parcat în zona unei gări. Bărbatul a susținut pe atunci că femeia a luat un tren și a fugit de acasă, dar afirmațiile sale nu au putut fi probate.

Chiar dacă acum s-a soluționat cazul, bărbatul nu a fost pedepsit pentru faptele sale, pentru că a decedat în 2011, pe când nimeni nu știa cum le-a omorât pe femei. 


facebook whatsapp twitter pinterest