Zi de doliu într-un oraş din Italia, după moartea Mihaelei, românca ucisă de iubit

Zi de doliu într-un oraş din Italia, după moartea Mihaelei, românca ucisă de iubit © Facebook

Luni, 14 octombrie, este zi de doliu într-un oraş din Italia, în semn de respect faţă de tragedia de miercuri, 9 octombrie. Atunci, Mihaela Rouă, o româncă de 32 de ani, a fost ucisă cu brutalitate de iubit. 

Primarul localităţii Nereto din Italia a proclamat zi de doliu în oras luni, 14 octombrie, la 5 zile de când Mihaela Rouă, o tânără mămică, a fost ucisă de concubin cu două lovituri de cuţit. 

Părinţii româncei au venit din România pentru a o repatria, iar trupul neînsufleţit a fost încredinţat acestora după efectuarea autopsiei. Medicii legişti au stabilit că Mihaela Rouă, mama unei fetiţe de şase ani, a decedat din cauza sângerării rapide provocată de una dintre loviturile de cuţit, potrivit rete8.it.

Cristian Daravoinea, concubinul femeii de 32 de ani, se află în arest sub acuzaţia de omor.

Mihaela Rouă va fi incinerată

Trupul neînsufleţit al Mihaelei Rouă, românca ucisă cu două lovituri de cuţit de Cristian Daravoinea, va fi incinerat la cremotoriul unui spital din Teramo. Înainte de incinerare va fi oficializată o slujbă creştinească în rit ortodox marţi, 15 octombrie, la biserica Suffragio din Nereto.

Părinţii Mihaelei Rouă vor aduce cenuşa în România.

Românca de 32 de ani, găsită într-o baltă de sânge

Mihaela Rouă a fost omorâtă în propria casă. Femeia era rezident în Italia de câţiva ani şi lucra la un magazin în Corropoli. La prânz, miercuri, 9 octombrie, românca a plecat în pauză să-şi ia fiica din staţia de autobuz. Pentru că nu a mai răspuns la telefon, colegii au sunat la poliţie. 

Oamenii legii au găsit-o pe femeie fără suflare, în bucătăria locuinţei, zâcând într-o baltă de sânge. Iubitul ei, principalul suspect, a fost găsit pe o plajă, cu mai multe răni pe corp.


facebook whatsapp twitter pinterest