Mihaela a fost omorâtă cu bestialitate de iubit, în Italia. Șocant cum au găsit-o polițiștii pe tânăra mămică. VIDEO

Mihaela a fost omorâtă cu bestialitate de iubit, în Italia. Șocant cum au găsit-o polițiștii pe tânăra mămică. VIDEO © Facebook

Mihaela, o tânără mămică în vârstă de 32 de ani, care locuia în Italia, a fost omorâtă cu bestialitate de propriul iubit, în locuința ei. 

Femeia a fost găsită într-o baltă de sânge, în casă, iar principalul suspect în cazul crimei este chiar iubitul ei. Femeia lucra într-un magazin, în Corropoli și era rezident în Italia de mai mulți ani. Pe la orele prânzului, ea a plecat în pauză de masă și trebuia să își ia fiica din stația de autobuz, așa cum proceda în fiecare zi.

Colegii ei au sesizat că ceva este în neregulă, atunci când Mihaela nu a mai răspuns la telefon. Au alertat imediat poliția, iar autoritățile au mers la locuința femeii, pentru verificări, potrivit emmelle.it.

Ucisă cu bestialitate de tatăl copilului

Când au deschis ușa, polițiștii au făcut o descoperire cutremurătoare. Aceștia au găsit-o pe femeie fără suflare, în bucătărie, zăcând într-o baltă de sânge.

Apoi, la 13:30 nu s-a prezentat la serviciu și după ora 14:00 colegii au început să se îngrijoreze, așadar au venit la clădirea unde Mihaela locuia, pentru a vedea dacă e mașina parcată, dacă se simte rău, dar nu le-a deschis nimeni.

Iubitul Mihaelei, tot un român, este principalul suspect în cazul crimei. După mai multe ore de căutări, bărbatul a fost găsit pe o plajă în localitatea Alba Adriatica. Se presupune că bărbatul s-a rănit singur, pentru că prezenta mai multe răni pe corp. Bărbatul ar fi omorât-o pe iubita și mama fetiței sale, în vârstă de șase ani, pentru că ar fi vrut să o părăsească.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro