Momentul când olandezul părăsește locul unde a fost găsit trupul Adrianei. Imagini noi, imediat după crimă. VIDEO

Momentul când olandezul părăsește locul unde a fost găsit trupul Adrianei. Imagini noi, imediat după crimă. VIDEO © spynews.ro

Apar tot mai multe imagini surprinse cu mașina condusă de cetățeanul olandez acuzat de uciderea Adrianei, fetița de 11 ani răpită la Gura Șuții, în Dâmbovița. Una dintre cele mai recente înregistrări îl înfățișează pe suspect, în timp ce conducea dinspre localitatea Produlești, zona unde a fost găsit trupul neînsuflețit al copilei.

Olandezul acuzat de uciderea Adrianei a fost filmat la scurt timp după crimă, în timp ce părăsea locul unde a avut loc tragedia. Pe acel câmp din Produlești, Adriana Mihaela Fieraru, o fetiță din Gura Șuții, a fost sugrumată cu proprii pantaloni, apoi supusă unor perversiune sexuale.

Ce se vede pe imagini

Mașina, închiriată de olandez la scurt timp după ce a venit în țară, poate fi văzută în timp ce iese din Produlești și se încadrează spre DN7. Oprește la intersecție și, la scurt timp după, duce mașina înapoi la centrul de închirieri de unde o luase, susțin anchetatorii. După ce a returnat mașina, omul s-a dus la Aeroportul Henri Coandă, de unde a luat primul avion înspre Amsterdam.

Suspectul, pus oficial sub acuzare

După ce mai multe probe au fost strânse, polițiștii l-au pus oficial sub acuzare pe bărbatul olandez, care este în continuare căutat de anchetatori. Omul este acuzat de omor, agresiune sexuală și lipsire de libertate. Și mai și este faptul că acesta fusese deja interogat de polițiști, înainte a trupul Adrianei să fie găsit, însă a fost lăsat să părăsească țara pentru că nu ar fi existat destule probe. Între timp, suspectul și-a dezactivat toate conturile de socializare, iar telefonul și-l închisese încă de sâmbătă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro