Tânăra de 29 de ani dispărută fără urmă a fost găsită moartă! Iubitul ei este în stare de șoc

Tânăra de 29 de ani dispărută fără urmă a fost găsită moartă! Iubitul ei este în stare de șoc © captură video

Natasha Chokobok, o tânără de 29 de ani, mamă a unui copil de şase ani, a dispărut după ce a ieşit să arunce gunoiul. Iubitul ei, Alin Rus, a făcut o dezvăluire şocantă, iar rudele femeii l-au contrazis imediat! Acum, la 10 zile de la dispariția sa, tânăra mămică a fost găsită moartă și toată lumea este în stare de șoc!

Natasha Chokobok, o tânără de 29 de ani de origine ucraineană, a ieşit pe 9 aprilie, seara, să arunce gunoiul. Însă, nu s-a mai întors la iubitul ei român, Alin Rus şi la fetiţa lor în vârstă de şase ani. Femeia a dispărut în localitatea Legnago din provincia Verona, Italia, acolo unde locuia împreună cu Alin Rus şi fiica lor. Acum, la 10 zile de la dispariție, Natasha a fost găsită moartă pe malul unui râu, de către pompierii și carabinierii care se ocupau de cazul acesteia. 

Șocant este faptul că familia femeii îl acuză pe concubinul acesteia de rele tratamente față de ea!

„Niciodată nu și-ar fi abandonat fetița, nici mpcar pentru a scăpa de viața grea pe care o ducea alături de bărbatul ei. Nu o lăsa nici măcar să ne mai sune la telefon, pe noi, cei din familie. Un tricou la 5 euro nu putea să-și cumpere, iar de nu făcea totul cum voia el, mânca mereu bătaie” a spus mama Natashei, pentru publicația italiană „La Repubblica”.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili ce anume s-a întâmplat, mai exact cu femeia.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro