Terifiant! O tânără a fost însărcinată peste 12 luni. Cum a arătat copilul la naștere

Terifiant! O tânără a fost însărcinată peste 12 luni. Cum a arătat copilul la naștere © Profimedia

Toată lumea știe că o sarcină nu ar trebui să țină mai mult de nouă luni. Se întâmplă, însă, anumite anomalii care duc la extinderea acestei perioade, însă fără dar și poate recordul absolut este deținut de o tânără de 25 de ani, din SUA, care deține în prezent recordul absolut: peste 12 luni de sarcină!

Beulah Hunter, o femeie din Statele Unite, a purtat-o pe fiica ei în pântece un an și 10 zile, cu mult peste durata obișnuită a unei sarcini. Chiar dacă totul s-a întâmplat acum câteva decenii, în 1945, cazul ei șocant, care a fost intens dezbătut și chiar contestat, rămâne o adevărată enigmă medicală!

Femeia cu o sarcină de 12 luni și 10 zile

Beulah a fost însărcinată 375 de zile, cu 100 de zile mai mult decât ar fi normal pentru orice femeie. În primele trei luni, totul părea perfect normal. Lucrurile au devenit ceva mai ciudate în următorul trimestru, atunci când tânăra mamă nu a mai simțit nicio evoluție a sarcinii. Senzanțiile noi și normale au început să se remarce din nou abia în luna a șasea. Tot atunci și-a simțit copilul mișcându-se ăentru prima oară.

Ciudat este că, deși ritmul cardiac ar fi trebuit detectat în luna iulie, acesta a fost identificat abia în septembrie.

Atunci când, într-un final, a născut, Bulah a adus pe lume o fetiță de 3,14 kg, o greutate mică având în vedere cât a ținut sarcină. Însă, micuța Penny Diana, așa cum a botezat-o, a fost perfect sănătoasă și normală.

Sunt mulți cei care contestă că sarcina aceasta chiar a existat, chiar dacă numeroși medici au făcut teste care au confirmat-o.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro