Totul pentru dragoste! Un bărbat muşcat de şarpe şi-a muşcat soţia, ca să poată muri împreună

Totul pentru dragoste! Un bărbat muşcat de şarpe şi-a muşcat soţia, ca să poată muri împreună © pixabay

Un bărbat din India a fost muşcat de un şarpe veninos. La rândul lui, şi-a muşcat soţia de mână, deoarece ultima lui dorinţă era să moară împreună! 

Shankar Rai este numele bărbatului din India, care a fost muşcat de un şarpe veninos în timp ce dormea, în locuinţa lui, din Samastipur, potrivit presei internaţionale.

Când s-a trezit de dimineaţă şi a realizat că se simte din ce în ce mai rău, i-a zis soţiei, Amiri Devi, că ultimul lucru pe care şi-l doreşte este să moară împreună, aşa că, a muşcat-o pe femeie de mână.

Echipajele medicale i-au găsit pe cei doi inconştienţi în casă. În cele din urmă, au reuşit să salveze viaţa femeii. „Femeia a putut fi salvată deoarece a început la timp tratamentul. Acum este în siguranță”, au spus medicii.

Amiri le-a declarat oamenilor legii că bărbatul i-a spus că o iubeşte prea mult, aşa că, i-a dat voie să o muşte de încheietura mâinii, din dragoste. „Mi-a spus că mă iubește prea mult și că vrea să murim împreună, apoi mi-a luat încheietura și m-a mușcat. I-am dat voie”.

Potrivit datelor institutului medical, majoritatea persoanelor care se prezintă cu muşcături de şarpe din sudul Asiei nu pot fi salvaţi. În anul 2017, în India, peste 1.000 de persoane au murit din cauza veninului de la muşcătură. 

Cei mai veninoşi şerpi sunt kraitul, cobra indiană, vipera și echisul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro