Trupul unei românce, găsit plutind în apele Mării Adriatice. A fost identificată într-un mod neobişnuit

Trupul unei românce, găsit plutind în apele Mării Adriatice. A fost identificată într-un mod neobişnuit © Foto simbol Pixabay

Descoperire macabră în apele Mării Adriatice. Trupul neînsufleţit al unei românce de 44 de ani a fost găsit plutind, de către un trecător. Identificarea corpului a fost făcută într-un mod neobişnuit!

În dimineaţa zilei de 23 noiembrie, în zona stâncilor din Civitanova Marche, provincia italiană Macerata, un trecător a văzut un trup plutind în apă. Localnicul a alertat autorităţile care, ajunse la faţa locului au constatat că femeia nu avea asupra ei niciun act de identitate. 

Cum a fost identificată românca

Autorităţile au reuşit să identifice cadavrul după verighetă, pe care se afla gravat numele soţului şi data în care s-au căsătorit. S-a constatat astfel că este vorba de o româncă în vârstă de 44 de ani, potrivit rotalianul.com.

Când s-a aflat în Italia de descoperirea făcută în apele Mării Adriatice, o familie a sunat la numărul unic de urgenţă şi a anunţat că ar putea fi vorba de o rudă, o româncă măritată cu un italian originar din Civitanova. Pare-se că, potrivit primelor informaţii, rudele femeii au mărturisit anchetatorilor că românca ieşise din casă de câteva ore bune şi nu s-a mai întors. 

Familia a fost chemată la morga din Civitanova Alta pentru recunoaşterea cadavrului. Într-adevăr, era vorba despre ruda lor. 

Prima ipoteză în cazul morţii româncei

Dat fiind faptul că pe trupul româncei nu au fost găsite răni sau alte semne de violenţă, anchetatorii italieni iau în calcul ipoteza sinuciderii. Până în acest moment nu se cunosc motivele care ar fi împins-o pe femeia de 44 de ani să-şi pună capăt zilelor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro