Uluitor! Ce a putut să spună o profesoară, după ce a fost acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un elev. "Este visul oricui"

Uluitor! Ce a putut să spună o profesoară, după ce a fost acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un elev. "Este visul oricui" © metro.co

De necrezut ce s-a întâmplat în Statele Unite, după ce o profesoară a fost acuzată că a întreținut relații sexuale cu elev de doar 16 ani!

Profesoara este în vârstă de 31 de ani și a fost arestată de către oamenii legii, după ce s-au tras mai multe semnale de alarmă în unitatea școlară, potrivit cărora, ar fi avut o relație cu unul dintre elevii de din clasa în care preda. 

Potrivit martorilor din incinta școlii, cei doi erau văzuți foarte des împreună. La început, a negat toate acuzațiile care i s-au adus.

Momentul culminant a fost cel în care autoritățile au vrut să-i verifice telefonul profesoarei, iar femeia a izbucnit în lacrimi și, în cele din urmă, și-a recunoscut fapta. 

„L-am iubit într-un fel diferit. Nu mi-aș fi dorit să i se întâmple ceva rău. Am vorbit de câtvea ori, doar ca să mă asigur că este bine”, a declarat ea.

Femeia le-a povestit anchetatorilor că în perioada respectivă, viața ei nu era una tocmai bună, motiv pentru care începuse să consume tot mai des băuturi alcoolice. De asemenea, și elevul a fost adus în fața oamenilor legii și cercetat.

Băiatul de 16 ani le-a declarat oamenilor legii că a întreținut relații sexuale cu profesoara lui. Minorul nu regretă fapta, susținând că ceea ce a făcut este visul oricărui elev de vârsta lui. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro