Fetiţă de 6 ani, la un pas de moarte, din cauza nepăsării medicilor. Copila avea apendicită, însă a fost trimisă acasă pe motiv că e constipată

Fetiţă de 6 ani, la un las de moarte, din cauza nepăsării medicilor. Copila avea apendicită, însă a fost trimisă acasă pe motiv că e constipată © Pixabay

O fetiţă de 6 ani din Brăila a fost la un pas de moarte, din cauza nepăsării medicilor. Copila avea apendicită, însă medicii au trimis-o acasă pe motiv că este, atenţie, doar constipată.

Au fost clipe grele pentru Cristina, o tânără mamă, a cărei fetiţă a fost la un pas de tragedie. Micuţa avea apendicită, însă medicii care au consultat-o au trimis-o acasă.

Din fericire, simţul mamei a fost atât de puternic încât femeia a reuşit să ajungă la un alt spital la timp, pentru ca micuţa să fie salvată. Totul a început sâmbătă, atunci când fetiţa a acuzat dureri de burtă, potrivit Info Brăila.ro.

Mama sa a dus-o la spital, însă acolo i s-a spus că este doar constipată. Ajunsă acasă, starea sa s-a înrăutăţit, iar mama copilei nu ştia ce să mai facă. După ce i s-a spus şi a doua oară că micuţa nu are nimic grav, din fericire, mama şi-a dat seama la timp că este cazul să meargă la alt medic, care imediat când a văzut-o a băgat-o pe micuţă în sala de operaţii. Din fericire, copila este acum bine şi se reface, însă mama sa a trecut prin clipe grele din cauza nepăsării medicilor care i-au trimis copila bolnavă acasă.

''Sambată, fata mea a vomat și a început să o doară rău piciorul drept. Am fugit repede cu mașina personală la Spitalul Județean Brăila, pavilonul B (Fostul Spital 3). Acolo doctorul Lefter a zis că are ganglionii puțin inflamați, dar că nu este de operație. De acolo ne-au trimis la Spitalul Județean, la pediatrie. Acolo am așteptat de la ora 17.00 până la oră 23.00. Doctorul Moldovan, care a consultat-o, ne-a dat ceva de durere de burtică și am mers la o farmacie să le luăm. Ne-au trimis acasă. Noaptea, fetei i-a fost foarte rău, febră mare.

Duminică starea de rău a continuat. Văzând că se simte din ce în ce mai rău, luni dimineață ne-am dus la noi în comună, în Gemenele, la medicul de familie care ne-a dat trimitere pentru Spitalul 3. De acolo, același doctor care a consultat-o sâmbătă, ne-a trimis iarăşi la Spitalul Județean. După ce am stat ore în șir la o coadă infernală, am reșit să întru cu fetiță la consult. Acum au zis că este constipată, i-au recomandat să bea ceai, să mănânce supă și i-au prescris supozitoare. I-au făcut analize, dar au zis să revenim miercuri să le luăm, și ne-au trimis acasă'', a spus mama fetiţei, potrivit Info Brăila.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro