Un bărbat şi-a ucis soţia, cei trei copii şi câinele. Tragedia a avut loc de Sărbători, dar totul s-a aflat abia acum

Un bărbat şi-a ucis soţia, cei trei copii şi câinele. Tragedia a avut loc de Sărbători, dar totul s-a aflat abia acum © Youtube

Un bărbat şi-a ucis soţia, cei trei copii cu vârsta cuprinsă între 4 şi 13 ani, dar şi câinele familiei. Cruzimea fătră margini a avut loc chiar în perioada Sărbătorilor de iarnă, la finalul anului 2019.

Tragedia a avut loc în America, în urmă cu câteva săptămâni. Atunci, un bărbat de 44 de ani pe nume Anthony Todt le-a luat viaţa soţiei sale, dar şi celor trei copii. Nici patrupedul familiei nu a scăpat de cruzimea bărbatului, care l-a ucis şi pe acesta.

Totul a ieşit la iveală abia acum, iar bărbatul a fost arestat şi a recunoscut tot, potrivit presei din străinătate. Momentan nu se ştie motivul care l-a împins pe bărbatul din Florida să comită toate cele cinci crime, însă oamenii legii au deschis o anchetă.

Un detaliu şocant a ieşit la iveală în contextul celor cinci crime. Se pare că oamenii legii au făcut chiar verificări acasă la bărbatul care şi-a ucis familia, chiar în perioada în care au avut loc crimele, după ce o rudă din străinătate a alertat Poliţia, după ce nimeni nu i-a mai răspuns la telefon.

Poliţiştii au mers atunci la faţa locului şi au vrut să stea de vorbă cu memebrii familiei, pentru a se asigura că totul este în regulă, însă nimeni nu le-a răspuns. Totodată, oamenii legii nu au observat nimic suspect, mai ales că familia era renumită pentru călătoriile pe care le făcea, astfel că s-a crezut că oamenii sunt plecaţi în vacanţă.

"Se știe că această familie călătorește foarte des, așa că nu a fost neobișnuit ca poliţiştii să presupună că familia era plecată în vacanţă", a spus șeriful din Osceola, Russ Gibson, potrivit Nbcnews.com.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro