Cazul Luiza Melencu. Detalii tulburătoare din rechizitoriul prin care Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată

Cazul Luiza Melencu. Detalii tulburătoare din rechizitoriul prin care Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată © arhivă

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiceanu au fost trimişi în judecată miercuri, 15 ianuarie. În cazul Luizei Melencu, procurorii au ajuns la concluzia că fata a fost ţinută sechestrată în casa groazei mai multe zile, timp în care a fost violată în mod repetat. În rechizitoriu apar numeroase detalii halucinante despre cum şi-a trăit Luiza Melencu ultimele clipe. 

Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani, a fost răpită de Gheorghe Dincă în luna aprilie a anului trecut. Procurorii susţin că tânăra a fost ţinută captivă în casa groazei preţ de mai multe zile. În cazul ei este implicat şi Ştefan Risipiceanu.  

Acesta a fost trimis în judecată pentru viol.

"Inculpatul a adăpostit victima în perioada 14 - 17.04.2019 (în locuinţa sa din municipiul Caracal, judeţul OLT) prin constrângere, manifestată prin violenţă fizică şi verbală ţinând-o permanent imobilizată de pat cu un lanţ metalic, legată la ochi cu bandă adezivă, iar la mâini şi la picioare cu sfoară/ bandă adezivă, în scopul exploatării sexuale în interes propriu, fapt care, potrivit legii, realizează conţinutul constitutiv al infracţiunii de „trafic de persoane”. În aceeaşi perioadă, în baza unei unice rezoluţii infracţionale, prin constrângere, manifestată prin violenţă fizică şi verbală, inculpatul G.D. a întreţinut în mod repetat, mai multe raporturi sexuale cu victima M.L.M., în vârstă de 18 ani", apare în rechizitoriul trimis instanţei, potrivit Adevărul.

Anchetatorii au concluzionat că Luiza Melencu a fost ucisă în momentul în care a încercat să se opună unui alt viol. Pe 17 aprilie 2019, ca urmare a refuzului, Gheorghe Dincă i-a aplicat mai multe lovituri puternice cu pumnii, în timp ce ea era legată de pat. Loviturile au condus la deces. 

"Ulterior, după ce a constatat decesul victimei, în scopul ascunderii infracţiunii de omor calificat, a ars cadavrul acesteia într-un butoi metalic pe care îl deţinea în curtea locuinţei sale. Cenuşa, fragmentele osoase şi celelalte resturi rezultate în procesul de incinerare au fost transportate şi abandonate în vegetaţie, cel mai probabil la 18.04.2019, în liziera de pădure amplasată pe terenul Staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal", se  mai arată în rechizitoriu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro