Cazul Alexandra Măceşanu. Detalii halucinante din rechizitoriul prin care Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată

Cazul Alexandrei Măceşanu. Detalii halucinante din rechizitoriul prin care Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată © arhivă

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată miercuri, 15 ianuarie, pentru opt infracţiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol - două infracţiuni, omor calificat - două infracţiuni şi profanare de cadavre sau morminte - două infracţiuni. În rechizitoriu apar în amânunt momentele terifiante prin care anchetatorii au ajuns la concluzia că au trecut Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu.

În rechizitoriul prin care procurorii DIICOT l-au trimis în judecată pe "monstrul din Caracal" sunt descrise, în amănunt, momentele despre care oamenii legii au concluzionat că sunt ultimele din vieţile Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu.

Potrivit concluziilor la care au ajuns anchetatorii, Alexandra Măceşanu a fost lovită cu pumnul în faţă şi sugrumată, înainte de a fi ucisă de Gheorghe Dincă. 

25 iulie 2019, în jurul orei 12.00. Gheorghe Dincă, „observând că aceasta (n.r. Alexandra - 15 ani -n.r.) a reuşit să-şi desfacă lanţul cu care era legată de pat, să îşi scoată banda adezivă de la ochi (fără a putea să se elibereze de sfoara groasă de la picioare) şi că ţinea în mână un telefon vechi găsit în cameră, având o atitudine total schimbată (victima minoră efectuase mai multe apeluri la SNAU 112, de pe telefonul găsit în camera inculpatului), lovindu-se şi de refuzul categoric al victimei de a se mai supune tratamentului degradant şi violurilor repetate, cu intenţie, i-a aplicat acesteia cel puţin o lovitură cu pumnul în zona capului şi în timp ce se afla întinsă la pământ, a sugrumat-o cu ambele mâini, cauzându-i astfel decesul”, se arată în rechizitoriu, conform Adevărul.

Înainte de acest episod, Gheorghe Dincă a sunat familia Măceşanu şi le-a comunicat rudelor victimei sale că fata a părăsit „voluntar” teritoriul României. 

La audieri, monstrul din Caracal a mărturisit că, imediat ce a ucis-o, a dorit să scape de cadavru. 

"În jurul orelor 13.00, după ce a comis infracţiunea de omor calificat asupra victimei minore M.M.A., în locuinţa sa din municipiul Caracal, Judeţul Olt, în scopul ascunderii noii infracţiuni de omor pe care o săvârşise, a ars cadavrul victimei, punându-l în acelaşi butoi metalic pe care îl deţinea în curtea locuinţei sale şi pe care îl folosise şi în cazul victimei precedente (Luiza Melencu-n.red.). Cenuşa şi resturile osoase au fost depistate în acest butoi, în dimineaţa zilei de 26.07.2019, la orele 06.00, cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal", potrivit procurorilor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro