Un bebeluș român, găsit mort în condiții suspecte, în Italia

Un bebeluș român, găsit mort în condiții suspecte, în Italia © Arhiva

Incident șocant petrecut în Italia! Un bărbat a sunat imediat la 112, după ce a descoperit trupul neînsuflețit al unui bebeluș, zăcând pe marginea unui drum.

Totul s-a întâmplat în localitatea Ventimiglia din Italia, acolo unde un trecător a observat trupul neînsuflețit al bebelușului și a alertat imediat autoritățile. În cel mai scurt timp, carabinerii s-au deplasat la fața locului, scrie La Riviera. Potrivit primelor informații, moartea bebelușului, în vârstă de doar două luni, este considerată suspectă, deși acesta nu prezenta urme de violență pe corp. 

Anchetatorii au luat legătura cu rudele bebelușului și au deschis o anchetă, în urma căreia vor stabili cu exactitate cauzele producerii incidentului.

O mamă din Argeș și-a abandonat bebelușul într-o pungă

Un bebeluş a fost găsit mort după ce a fost pus într-o pungă de mama lui şi apoi abandonat. În urma concluziilor medicilor s-a constatat că nou-născutul se născuse viu, însă femeia a vrut să scape de el, ținând sarcina secretă. A născut la firma care lucra, iar colegii au intrat la bănuieli în momentul în care femeia a sângerat când s-a întors la birou.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro