Un britanic a plecat în Italia cu amanta și s-a întors acasă cu coronavirus. Cum a reușit să ascundă aventura de nevastă

Un britanic a plecat în Italia cu amanta și s-a întors acasă cu coronavirus. Cum a reușit să ascundă aventura de nevastă © pixabay

Totul în numele dragostei! Așa ar putea fi descris gestul făcut de un britanic, care a plecat în Italia cu amanta și s-a întors acasă, în sânul familiei, cu coronavirus. Cum a reușit să ascundă aventura în fața soției? 

Un bărbat din Marea Britanie se află „într-o panică oarbă” pentru gestul la care a recurs, după ce a fost contaminat cu coronavirus, în urma unei călătorii secrete cu amanta sa, în Italia, potrivit presei internaționale.

„Cazul lui ar fi amuzant dacă nu ar fi fost atât de grav”

Individul, în vârstă de 30 de ani, i-a spus soției sale că este plecat într-o călătorie de afaceri în Marea Britanie. Când s-a întors acasă, a început să prezinte simptome ale virusului ucigaș, iar testele au confirmat că, de fapt, a fost infectat, potrivit raportului emis de cadrele medicale.

"Acest pacient este discuția oficialilor de sănătate publică", a declarat pentru presă o sursă apropiată a bărbatului. „Cazul lui ar fi amuzant dacă nu ar fi fost atât de grav.”, a completat el.

Potrivit sursei apropiate, bărbatul a mărturisit medicilor ce a făcut în Italia, ba chiar le-a punctat faptul că soția lui nu are nicio idee despre ceea ce se întâmplă. Imediat cum a aflat că bărbatul este infectat, soția, conștientă de faptul că are și ea COVID-19, s-a izolat în locuința din nordul Angliei.

A fost ușurat că a ajuns acasă înainte de anularea zborurilor, însă nu s-a gândit nicio clipă că ar putea fi infectat. De asemenea, a recunoscut medicilor că are o afacere cu amanta, dar a refuzat să ofere identitatea ei, potrivit presei internaționale.

"El a crezut că are alibiul perfect pentru a-și desfășura afacerea, dar nu a luat în calcul că s-a desfășurat coronavirusul", a mai spus sursa.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro