Veşti proaste pentru şoferi! Taxă nouă de 2.000 de euro pentru aceaste categorii de maşini. Peste un milion de români, afectaţi

O nouă taxă auto © Foto: Pixabay

Veşti deloc bune pentru această categorie de şoferi. Autorităţile au decis să bage o taxă nouă, care poate ajunge până la 2.000 de euro. Peste un milion de români vor fi afectaţi.

Ei bine, dacă vă întrebaţi care dintre şoferi vor fi afectaţi aflaţi că din această categorie fac parte şoferii care au maşini second hand şi care generează noxe peste limită. Cumpărătorii de vehicule cu emisii reduse vor primi subvenţii de până la 6.000 de euro în Italia, scrie A1. Legea va intra în vigoare în Italia pe 1 martie. Aşadar, aproximativ un milion de români care locuiesc în Italia vor fi afectaţi.

CITEŞTE ŞI: Atenţie, români! Care dintre salariaţi nu vor avea liber pe 24 ianuarie!

"Astfel, o taxă de 1.100 de euro se va aplica pentru automobilele pe benzină şi motorină care generează 161-175 de grame de dioxid de carbon pe kilometru şi va urca la 1.600 de euro pentru emisii de 176-200 de grame de dioxid de carbon, precum şi 2.000 de euro pentru emisii de 201-250 de grame de dioxid de carbon pe kilometru", potrivit sursei citate.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro