VIDEO / Gest șocant al unui curier! Bărbatul a fost filmat în timp ce scuipa pe colet, în fața locuinței destinatarului

VIDEO / Gest șocant al unui curier! Bărbatul a fost filmat în timp ce scuipa pe colet, în fața locuinței destinatarului © captură video

Gest șocant unui curier din Los Angeles! Bărbatul a fost surprins de către camerele de supraveghere, în timp ce scuipa pe colet, în fața locuinței destinatarului!

A scuipat pe colet, iar după a întins saliva cu mâna

De necrezut la ce gesturi au ajuns unii oameni, din cauza epidemiei cu coronavirus care s-a declanșat asupra întregului glob. Este cazul unui curier din Los Angeles, care a fost surprins de către camerele de supraveghere, în timp ce scuipa pe colet, în fața locuinței destinatarului. 

Marcus Martinez, bărbatul care-și aștepta coletul, a postat imaginile imortalizate de camera sa de supraveghere pe contul de Twitter.

În filmare se observă clar cum individul lasă coletul în fața ușii și scuipă pe el, iar după întinde saliva cu mâna. Abia la final a scanat codul coletului, lucru ce ar fi trebuit să-l facă în mod normal de la început.

Destinatarul aștepta de câteva zile pachetul, iar atunci când a observat că este umed, a decis să verifice camerele de supraveghere. Șocat de gestul la care a recurs curierul, Marcus Martinez a cerut explicații companiei de la care a făcut comanda, pe contul de Twitter. 

Răspunsul nu a întârziat să apară, compania declarând că va investiga cazul cu pricina și că individul nu va rămâne nepedepsit. Potrivit Departamenului de Justiție din SUA, cei care răspândesc intenționat COVID-19,ar trebui pedepsiți pentru fapte de terorism, precizează presa internațională. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro