Virusul din China face ravagii în Europa! Două cazuri confirmate în Franţa

Virusul din China face ravagii în Europa! Două cazuri confirmare în Franţa © pixabay

Este oficial! Virusul din China a ajuns în Europa! Coronavirusul a făcut ravagii în Franţa, două cazuri fiind deja confirmate!

Ministrul Agnes Buzyn este cel care a confirmat oficial că două persoane au ajuns la spital, în urma infectării cu coronavirus. Primul pacient a fost dus la Bordeaux, iar cel de-al doilea a fost spitalizat la Paris.

De asemenea, ministrul francez este optimist în ceea ce priveşte situaţia dată şi a oferit primul comunicat cu privire la situaţia dată. "Am reușit să identificăm rapid primele cazuri în țară", susţine Ministrul francez al Sănătăţii.

Unul dintre cei infectaţi este în vârstă de 48 de ani şi s-a prezentat joi, pentru o consultaţie, la unul din centrele de urgenţă din Bordeaux. Bărbatul se întorsese recent din China şi întâmplarea face că a fost chiar în zona Wuhan, locul unde a apărut prima oară coronavirus. Bărbatul de 48 de ani avea febră şi tuşea. A fost preluat de urgenţă de către autorităţile speciale şi izolat imediat.

În urma celor întâmplate, Franţa este prima ţară din Uniunea Euopeană în care a apărut virusul. În urmă cu 2 zile, şase cazuri au fost suspectate în Marea Britanie, nefiind confirmat niciunul.

Care sunt simptomele bolii

Toţi oamenii se simt în pericol de când coronavirus a început să facă ravagii, încet încet, în toate ţările. Boala se poate transmite de la om la om, aşa că venim în ajutor cu simptomele identificate până acum.

  • Perioadă de incubare necunoscută.
  • Febră
  • Dificultăți de respirație.
  • Funcții afectate ale ficatului și rinichilor.
  • Insuficiență renală.
  • Tuse acută.
  • Pneumonie.

Cu toate că medicii specialişti susţin că nu ar trebui să ne facem griji cu privire la acest virus, oamenii sunt din ce în ce mai speriaţi din cauza faptului că, între anii 2002 şi 2003, SARS-ul, o altă formă a virusului, a omorât aproape 800 de oameni.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro