Vladimir Putin, infectat cu coronavirus? Președintele Rusiei a dat mâna cu un bolnav diagnosticat cu COVID-19

Vladimir Putin, infectat cu coronavirus? Președintele Rusiei a dat mâna cu un bolnav diagnosticat cu COVID-19 © captură

Stare de alertă în Rusia, după ce președintele Vladimir Putin a dat mâna cu șeful clinicii pentru persoanele infectate cu COVID-19, testat pozitiv! Este sau nu infectat cu coronavirus? 

Niciunul nu purta mănuși sau mască de protecție

Coronavirus nu ține seamă de nimeni și de nimic, continuând să facă victime în toată lumea. Șeful clinicii pentru persoanele infectate cu COVID-19, Denis Proţenko, a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Acum, directorul spitalului Kommunarka se află în carantină, starea lui de sănătate fiind una bună.

"Da, testul CoV este pozitiv, dar mă simt destul de bine. M-am izolat în biroul meu unde există toate condiţiile de telemuncă. Cred că imunitatea pe care am construit-o luna aceasta va funcţiona", a scris medicul Denis Proţenko pe Facebook. 

Problema cea mai mare cu care se confruntă acum Rusia este legată de starea de sănătate a președintelui Vladimir Putin. În urmă cu câteva zile, liderul a dat mâna cu șeful clinicii în timpul unei vizite la spital. Potrivit presei internaționale, niciunul nu purta mănuși sau mască de protecție.

În urma acestor întâmplări, Vladimir Putin a luat decizia de a se autoizola timp de 14 zile. Președintele este testat cu regularitate și se simte bine, conform purtătorului de cuvânt al președenției ruse. 

Începând de luni, o mare parte din Rusia a luat măsuri stricte de izolare la domiciliu. În ceea ce privește numărul de cazuri înregistrate de coronavirus în statul rus, acesta a depăşit 2.000 de persoane marţi, crescând cu 500 de cazuri în ultimele 24 de ore. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro