Ziua internaţională a sănătăţii mintale: ele sunt vedetele care au fost la un pas de a-şi lua viaţa!

+4 click pentru
galerie

depresie © Hepta

Din ce în ce mai multe persoane suferă de sări de anxietate. Cele mai multe cazuri apar la adulţi, la persoanele cu vârsta peste 18 ani. Din cauza tulburărilor psihice mulţi ajung să aibă probleme de sănătate mintală, să aibă probleme în societate şi în viaţa profesională, să aibă dificultăţi de comunicare cu persoanele din jur sau din familie şi chiar să-şi piardă locul de muncă. Excepţie nu fac nici vedetele, multe dintre ele au fost foarte aproape de a-şi pune capăt zilelor.

Brigitte Bardor a încercat de mai multe ori să se sinucidă, prima oară in adolescenţă. La vârsta de 26 de ani, a luat o cutie întreagă de pastile de dormit şi şi-a tăiat venele, însă a scapat ca prin urechile acului.

„Am luat pastile fiindcă nu am vrut să ma arunc de la balcon stiind ca oamenii imi vor fotografia, apoi cadavrul întins pe jos”, a marturisit ea ulterior.

Actriţa Emma Stone a dezvăluit că înainte de a aborda o carieră în actorie suferea atacuri intense de panică, iar singurul „remediu“ era să stea în braţele mamei sale. „Prima dată când am suferit un atac de panică s-a întâmplat în casa prietenului meu, aveam impresia că întreaga casă este curprinsă de flăcări. Am sunat-o pe mama să vină să mă ia, iar pentru următorii trei ani stările nu s-au oprit. Obişnuiam să o întreb pe mama cum urmează să fie a doua zi, apoi, după 30 de secunde, o întrebam din nou. Voiam doar să mă asigur că nimeni nu va muri şi că nimic nu o să se schimbe“, a declarat Emma Stone.

Miley Cyrus s-a încuiat în propriul dormitor din cauza depresiei, la doar 23 de ani, ceea ce l-a determinat pe tatăl său să spargă uşa. Pe de altă parte, acum le dă sfaturi fanilor: „Ei ştiu că m-am luptat cu depresia, iar ei au înţeles asta şi m-au ajutat. Asta îmi oferă un scop: încă un motiv în plus să mă trezesc de dimineaţă, pentru că ei mă iubesc şi m-au ajutat“, crede Miley Cyrus. 

Maddona a încercat să-şi ia viaţa după divorţul de Guy Ritchie. Artista a declarat în nenumărate rânduri că singurul lucru care a ţinut-o in viaţă a fost programul foarte încărcat pe care il are. "A fost un an foarte greu. Îmi venea să mă arunc de pe cladire. Cred că numai munca m-a salvat. Sunt recunoscătoare ca am de munca", a declarat artista.

Owen Wilson pare o persoană relaxată, amuzantă, mereu cu zâmbetul pe buze şi într-o stare bună. Însă în 2007 actorul ne-a arătat o altă faţă a sa când a încercat să se sinucidă în locuinţa sa din California. Unii prieteni ai săi au fost şocaţi, însă alţii au spus despre el că se lupta de ceva timp cu proprii demoni, inclusiv dependenţa de droguri. Wilson a reuşit să îşi învingă depresia prin timpul petrecut cu familia şi prietenii apropiaţi.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

T.V

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro