A murit primul european infectat de coronavirus. Bărbatul avea 78 de ani

A murit primul european infectat de coronavirus. Bărbatul avea 78 de ani © arhiva

Epidemia de coronavirus lasă în urmă mii de decese, însă acum a ajuns să ucidă și în Europa. Un bărbat de 78 de ani este primul european ce a murit din cauza virusului ce face rafagii în lume. 

Autoritățile din Italia au anunțat, vineri seara, că primul european ucis de coronavirus este un bărbat în vârstă de 78 de ani. Adriano Trevisan a fost internet în spital pentru alte probleme medicale, însă pe timpul spitalizării bărbatul a prezentat simpotomele infectării cu virusul ucigaș. 

Potrivit ziarelor internaționale, Adriano a murit după ce timp de 10 zile a stat în spital. Chiar dacă el este primul european ce moare din cauza coronavirusului, în urmă cu puțin, un chinez în vârstă de 80 de ani, turist în Paris, s-a stins din viață. 

Decesele din cauza coronavirus continuă să se înmulțească din ce în ce mai mult. Bilanțul morților a ajuns la 2252, iar numărul personelor infectate de virusul ucigaș crește pe zi ce trece. S-au înregistrat până acum 77,270 cazuri de infectare, însă și alte 19,000 de persoane au reușit să se salveze în urma îmbolnăvirii cu virusul. 

Caz dramatic într-o familie din China

Un regizor chinez în vârstă de 55 de ani a murit după ce a fost infectat cu coronavirus. Bărbatul a avut grijă de tatăl său, care devenise deja victima virusului, iar la scurt timp distanţă s-a infectat şi el. Mai mult decât atât, după ce tatăl său a murit, s-a stins şi mama lui, iar în urmă cu doar câteva zile şi regizorul a încetat din viaţă. Drama nu s-a terminat, pentru că şi sora sa a decedat din aceeaşi cauză, în timp ce soţia sa este în stare delicată la spital.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro