A murit românul care și-a dat foc în mașină, sub ochii polițiștilor, ca să nu fie arestat

A murit românul care și-a dat foc în BMW, sub ochii polițiștilor, ca să nu fie arestat © Arhivă

Final tragic pentru românul care s-a autoincendiat, chiar sub privirile oamenilor legii, doar ca să nu fie arestat. Bărbatul, care a recurs la incredibilul gest acum aproape o lună, s-a stins pe patul de spital. 

În urmă cu aproape o lună, Petru Lucaci, un bărbat în vârstă de 59 de ani, i-a șocat pe polițiști atunci când s-a înjunghiat și și-a dat foc. Totul s-a întâmplat în mașina lui, un BMW, cu intenția de a nu fi arestat. Potrivit Il Giorno, omul era acuzat de tentativă de crimă.

A murit românul care și-a dat foc în mașină

După ce s-a înjunghiat și și-a dat foc, Petru a fost dus de urgență la Spitalul Gaslini din Genova, Secția de Arși. Luna trecută, Poliția l-a dat în urmărire pe bărbat, după ce aproape și-a omorât iubita, o tânără de 26 de ani, în locuința lui din Desanzano del Garda. Românul chiar a crezut că a reușit să-și ucidă iubita, motiv pentru care a dat foc casei sale și a fugit.

Femeia a ajuns la spital în stare gravă, în timp ce oameni legii îl căutau pe Lucaci și în gaură de șarpe. A fost găsit trei zile mai târziu, pe 21 ianuarie, atunci când polițiștii l-au încolțit și se pregăteau să îl aresteze.

Speriat, s-a înjunghiat în abdomen și și-a dat foc chiar în mașină. A murit astăzi, la 25 de zile de la incidentul șocant.

Petru Lucaci şi-a bătut iubita şi a dat apoi foc casei. Femeia a fost lovită cu un butoi şi lăsată în stare de inconştienţă, printre flăcări. Din fericire, un trecător a văzut flăcările şi a sunat la autorităţi. Nu a fost primul episod de violență al bărbatului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro