Un român s-a înjunghiat, s-a încuiat în BMW-ul său şi şi-a dat foc! Totul s-a întâmplat în faţa poliţiştilor, în Italia

Un român s-a înjunghiat, s-a încuiat în BMW-ul său şi şi-a dat foc! Totul s-a întâmplat în faţa poliţiştilor, în Italia © arhivă

Scene desprinse din filme, în Italia! Protagonistul: un român! Petru Lucaci, un bărbat în vârstă de 60 de ani, căutat de trei zile de carabinieri, s-a înjunghiat, s-a încuiat în BMW-ul său şi apoi şi-a dat foc. 

Petru Lucaci, un tâmplar în vârstă de 60 de ani, s-a înjunghiat şi şi-a dat foc în propriul autoturism, chiar în faţa poliţiştilor din Italia. Românul era căutat de trei zile de oamenii legii după ce şi-a bătut iubita cu sălbăticie şi a lăsat-o inconştientă în casă, crezând-o moartă. Ulterior, Petru Lucaci a incendiat acea locuinţă. 

Poliţiştii l-au dat în urmărire şi, în acest timp, iubita sa, în vârstă de 26 de ani, şi-a revenit miraculos. 

Luni seară, Petru Lucaci a fost interceptat de poliţişti în via Dollarici din Desenzano. Când echipajul de poliţie s-a apropiat de maşina sa, românul de 60 de ani s-a înjunghiat şi a dat foc unui rezervor de benzină pe care îl ţinea pe scaunul din dreapta, potrivit Brescia Oggi.

Românul de 60 de ani a scăpat cu viaţă după ce carabinierii au reuşit să-l scoată din maşină şi au stins flăcările care îi cuprinseseră trupul. Odată salvat, Petru Lucaci a fost dus la spitalul din Brescia. Acolo, se află în cătuşe.

Cum şi-a masacrat Petru Lucaci iubita

Vineri noapte, într-o locuinţă din nordul Italiei, Petru Lucaci şi-a bătut iubita şi a dat apoi foc casei. Femeia a fost lovită cu un butoi şi lăsată în stare de inconştienţă, printre flăcări. Din fericire, un trecător a văzut flăcările şi a sunat la autorităţi. 

Pare-se că Petru Lucaci nu era la primul incident de acest gen.

"Și în luna aprilie s-a întâmplat ceva asemănător, a mărturisit o vecină, am auzit strigăte de ajutor care veneau din interiorul apartamentului. Soțul meu a urcat la etajul respectiv să vadă ce se întâmplă și a găsit o tânără îngrozită, în stare de șoc. A chemat carabinierii, dar, din câte știu eu, nu s-a mai făcut nimic, pentru că nimeni nu a depus vreo plângere", a spus un vecin.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro