Accident cumplit în Olanda! Un român a murit pe loc, după ce şoferul maşinii în care se afla a pierdut controlul

Accident cumplit în Olanda! Un român a murit pe loc, după ce şoferul maşinii în care se afla a pierdut controlul © Pixabay

Tragedie fără margini în Olanda, după ce un român a murit într-un accident cumplt. Bărbatul se afla pe bancheta din spate, în momentul în care şoferul a pierdut controlul maşinii!

Românul se afla pe bancheta din spate a maşinii şi nu purta centura, în momentul în care, şoferul, în vârstă de 36 de ani a pierdut controlul volanului şi a ieşit de pe şosea, oprindu-se într-un copac, pe o şosea din Olanda, la Sint Wirosingel.

Autorităţile s-au sesizat imediat şi au ajuns la faţa locului, acolo unde i-au descarcerat pe cei doi şi i-au transportat de urgenţă la spitalul din Maastricht, în jurul orelor 11:00.

Cadrele medicale au făcut tot posibilul pentru a salva viaţa bărbatului, însă, fără prea mult succes, eforturile lor fiind în zadar. În cele din urmă, a fost declarat decesul. Oamenii legii au deschis o anchetă în ceea ce priveşte tragedia. 

Un român a furat 30 de telefoane în Olanda 

Hoţul este un bărbat român, care a apelat la un mod aparte de a fura mobilele şi a scăpa basma curată, în timpul unui concert. A încercat să ascundă telefoanele în colanţi, potrivit presei internaţionale. Oamenii legii au acţionat imediat ce au primit un pont de la poliţia belgiană. La concertul aceleiaşi trupe, în Anvers, în urmă cu puţin timp, au fost furate alte 50 de telefoane mobile.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro