Băutura i-a venit de hac! Un român a fost expulzat din Italia, după ce a ajuns beat de 73 de ori la spital

Băutura i-a venit de hac! Un român a fost expulzat din Italia, după ce a ajuns beat de 73 de ori la spital © Pixabay

Un român în vârstă de 54 de ani a fost expulzat din Italia, după ce, a ajuns de 73 de ori la spital, în stare de ebrietate. Autorităţile au luat decizia de a nu se mai întoarce timp de cinci ani! 

Gest şocant, făcut de un român în vârstă de 54 de ani, cu domiciliul în Italia. A fost găsit cu un grad ridicat de alcoolemie, ajungând la spital de 73 de ori, peste jumătate dintre situaţii având loc fix la începutul acestui an. 

Românul era transportat de fiecare dată de către poliţişti şi, în 49 dintre cazuri, a plecat din unitatea medicală înainte de a i se face toate analizele şi verificările necesare. Drept urmare a acestor lucruri, oamenii legii au luat decizia de a-l expulza din Italia. 

Bărbatul în vârstă de 54 de ani a fost îmbarcat în aeronava Veneţia-Bucureşti, autorităţile emiţând un ordin de interdicţie, cu privire la faptul că nu mai are voie să intre în Italia pentru o perioadă de cinci ani. 

Locuia în statul italian de mai bine de 17 ani, din anul 2003. Iniţial a locuit în Torino, însă, din 2014, a decis să se mute în Friuli-Venezia Giulia, acolo unde a lucrat într-o firmă. Nu i-a plăcut prea mult munca, fapt pentru care s-a prezentat de câteva ori în locul în care era angajat. 

Un român şi-a bătut soţia, după care şi-a dat foc, tot în Italia 

Românul era căutat de către autorităţi, după ce şi-a bătut crunt soţia, de doar 26 de ani. După ce a fost sigur că a omorât-o, s-a ascuns timp de trei zile într-un apartament. De frică să nu să ajungă după gratii, bărbatul de 59 de ani a decis să se omoare, aşa că, în momentul în care poliţiştii au intrat peste el în casă, românul şi-a dat foc.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro