Tineri morţi într-un accident groaznic în Harghita! S-au oprit cu maşina într-o casă

Tineri morţi într-un accident groaznic în Harghita! S-au oprit cu maşina într-o casă © stiridiaspora.ro

Un accident foarte grav a avut loc în noaptea de duminică spre luni, pe DNE578, în localitatea Cârţa din Harghita. Doi tineri au murit pe loc, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit violent de o casă.

Potrivit primelor informaţii, este vorba de un autoturism în care se aflau doi tineri, fată şi băiat, de 19 şi 20 de ani. Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe cei doi.

Anchetatorii au stabilit că autoturismul a ieşit de pe carosabil, apoi a intrat puternic într-un imobil. În urma impactului, şi proprietarul casei, un bărbat de 68 de ani, a fost rănit grav şi a ajuns la spital.

"În jurul orei 23:50, un tânăr de 19 ani din comuna Cârţa, în timpc e conducea un autoturism pe DN578, pe raza localităţii sale de domiciliu, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul, a părăsit partea carosabilă prin partea stângă a drumului şi a intrat în coliziune cu un imobil", au spus poliţiştii din Harghita. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Ancheta va stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Vă reamintim că o altă tragedie a avut loc pe un drum din Dâmboviţa, duminică seară. Doi bătrâni, care mergeau în vizită la copiii lor, au murit după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit în plin de locomotiva unui tren. 

"S-a auzit izbitură. După spusele mecanicului, s-a oprit şi a trecut. Posibil să fi crezut că are timp. Nici mecanicul nu îşi explică cum de s-a oprit şi după aia a trecut", a spus un angajat al CFR. 


facebook whatsapp twitter pinterest