Doliu în lumea teatrului românesc. Un mare actor a tras cortina

+2 click pentru
galerie

Doliu în lumea teatrului românesc. Un mare actor a tras cortina © Pixabay

Durere mare în lumea teatrului românesc. Un mare actor s-a stins din viaţă, în această dimineaţă. Vestea teribilă i-a întristat pe toţi cei care l-au iubit şi l-au urmărit jucând de-a lungul anilor.

Doliu imens în lumea teatrului românesc

Actorul Petru Ciubotaru, pentru că despre acesta este vorba, a murit în această dimineaţă. Marele actor avea 80 de ani. Petru Ciubotaru se confrunta cu mai multe probleme de sănătate, iar în urmă cu două zile a fost internat la Spitalul din Iaşi. Medicii au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a-l salva, însă, din păcate, organismul său nu a mai putut să lupte.

Vestea tristă a morţii marelui actor a fost dată de colegul său de scenă, actorul Călin Chirilă. Petru Ciubotaru s-a stins, joi dimineaţă, în jurul orei 04.00.

"Dumnezeu să te odihnească în pace, Maestre! „Dom Petrică” al Teatrului, al Iașului, al Moldovei, a urcat la ceruri.. Adio! Îți mulțumesc, Petru Ciubotaru! Dumnezeu să te odihnească!", a scris Călin Chirilă pe Facebook.

Când va fi înmormântat Petru Ciubotaru

Trupul neînsufleţit al marelui actor Petru Ciubotaru va fi depus în foaierul Teatrului Naţional din Iaşi şi va fi condus pe ultimul drum, duminică, când va fi înmormântat în Cimitirul Eternitatea din Iaşi, potriviz Bzi.

Vestea că Petre Ciubotaru a murit i-a întristat pe foştii săi colegi de scenă, pe fani şi pe toţi oamenii care l-au iubit, astfel că aceştia au transmis mesaje de condoleanţe pentru familia îndurerată.

"Of, Dumnezeu să-l odihnească în Ceruri!, Dumnezeu să îl odihnească în pace, Ce păcat! Dumnezeu să îl ierte, Să-i fie drumul lin şi cu lumină. Mare pierdere", sunt mesajele transmise de cei care l-au iubit pe actorul Petre Ciubotaru.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro