Adolescentă de 18 ani, sechestrată şi bătută de mamă? "A rupt coada măturii pe jumătate". VIDEO

+2 click pentru
galerie

Adolescentă de 18 ani, sechestrată şi bătută de mamă? "A rupt coada măturii pe jumătate". VIDEO © Captură video

Ar fi fost bătută crunt, de propria mamă! O fată de 18 ani o acuză pe cea care i-a dat viaţă de lovituri nemiloase. De la faptul că ar fi fost sechestrată, până la bătăi cu făcăleţul ori cu mătura, tânăra susţine că le-a trăit pe toate, culmea, din cauza mamei sale. Speriată şi sătulă să simtă durere, fata a fugit de acasă. Spune că îi e din ce în ce mai frică de femeia care a născut-o, mai ales după ce aceasta ar fi ameninţat-o cu moartea!

La 18 ani, Gabriela are inima frântă. Simte că o doare tot sufletul, atunci când se gândeşte la mama ei. Într-o lume perfectă, tânăra ar fi vorbit despre dragostea pe care mama i-a oferit-o, însă realitatea Gabrielei e cu totul alta! Fata o acuză pe cea care i-a dat viaţă de torturi inimaginabile. 

"M-a bătut cu făcăleţul, ştiţi ce înseamnă făcaleţ?! La fundul gol, fiind copil, nici 10 ani nu aveam. A rupt coada măturii pe jumătate, coada fiind din material din fier. Ea l-a urât din tot sufletul pe tatăl meu, adică l-a urât şi încă îl urăşte şi atunci, când se uită la mine şi îl vede pe el, mereu îmi spune semeni cu tatăl tău. Eram prin curte şi din senin găseşte o ţeavă şi pur şi simplu o aruncă spre mine", a spus Gabriela Cornea la Acces Direct.  

"Din câte am vorbit cu mama da (n.r. îl urăşte pe tatăl ei). Am încercat să vorbesc cu ea, dar a spus că părerea mea nu contează pentru ea. Mai am un frate şi o soră, pe ei nu îi bate. Ei nu au acelaşi tată ca al meu. S-a despărţit de tatăl meu când aveam eu doi ani. Nu cred că a avut ocazia să se răzbun pe el şi se răzbună indirect pe mine. Se întâmplă să ne certăm şi ea din anumite motive se enervează foarte tare şi recurge la violenţă. Din câte mi-a spus ea, s-au despărţit pentru că el era alcoolic. O respect pentru că mi-a dat viaţă. Am fost la mormântul lui Arsenie boca pentru că am sperat că o să mă ajute în relaţia cu mama mea, nimic altceva", a mai povestit tânăra. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro