Al noulea de caz de coronavirus confirmat în România! Un bărbat din Hunedoara este infectat cu virusul ucigaş

Al noulea de caz de coronavirus confirmat în România! Un bărbat din Hunedoara este infectat cu virusul ucigaş © Pixabay

Al noulea caz de coronavirus a fost confirmat la noi în ţară! Un bărbat de 40 de ani din Hunedoara este infectat cu virusul ucigaş! 

Coronavirus a luat prin învăluire întreg globul, oamenii fiind din ce în ce mai speriaţi de bilanţul negru care creşte considerabil de la o zi la alta. Astăzi, un nou caz de coronavirus a fost confirmat la noi în ţară!

Este vorba despre cel cu numărul nouă, un bărbat de 40 de ani din Harghita, care a revenit de curând în ţară din Italia. Conform autorităţilor, se află în carantină la domiciliu, din data de 26 de februarie, de când a revenit din Bergamo, Italia. 

Bărbatul a prezentat mai multe simptome, printre care şi febră, susţin reprezentanţii Grupului de Comunicare Strategică. "În cursul zilei de ieri i-au fost recoltate probe, după ce bărbatul a manifestat febră", a explicat Grupul de Comunicare Strategică.

De asemenea, cadrele medicale au declarat că bărbatul de 40 de ani va fi internat de urgenţă la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara, fiind declanşată o anchetă pentru a reuşi să fie identificate persoanele care au luat contact cu pacientul în ultima perioadă. 

"A fost declanșată o anchetă epidemiologică pentru identificarea tuturor persoanelor cu care s-a aflat în contact", susţin autorităţile. În momentul de faţă, nu se cunosc mai multe detalii despre situaţia bărbatului, fiind plasat sub carantină. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro