Alertă în Cluj! Cristina, o fetiţă de 12 ani, a dispărut fără urmă

Alertă în Cluj! Cristina, o fetiţă de 12 ani, a dispărut fără urmă © Poliţia Română

Poliţia Română cere ajutorul populaţiei în vederea depistării unei copile de 12 ani, dispărută fără urmă de la domiciliu. Cristina este de negăsit de mai bine de 24 de ore şi nimeni nu ştie unde s-ar putea afla. 

Iasmina-Cristina Farcaş, în vârstă de 12 ani, a dispărut de cel puţin 24 de ore din comuna Sînpaul, judeţul Cluj. Copila a fost dată în urmărire, iar oamenii legii încearcă să dea de urma ei. În acest sens, au cerut ajutorul populaţiei.

Sâmbătă, în jurul orei 09:00, Iasmina-Cristina Farcaş, în vârstă de 12 ani, a plecat de la domiciliul din comuna Sînpaul, judeţul Cluj, şi nu a mai revenit. Familia a alertat autorităţile. 

De atunci, poliţiştii clujeni o caută neîncetat pe copila de 12 ani.

SEMNALMENTE:  Înălţime de aproximativ 1,40m, 60-70 kg, păr lung, brunet, purtat adesea prins la spate, ochii negri, fară semne particulare. 

Când a plecat de la domiciliu, Iasmina-Cristina Farcaş purta o bluză neagră, pantaloni de culoare albastră şi cizme maro.

Copila de 13 ani din Voineasa, găsită după ore de căutări, refuză să se întoarcă acasă

Copila de 13 ani din comuna Voineasa, găsită după o amplă operaţiune la care au participat sute de persoane, refuză să se întoarcă acasă. Din cauza scandalurilor frecvente din familie, minora a primit consiliere. Atât ea, cât şi rudele, se află sub supravegherea reprezentanților DGASPC Olt.

"Am consiliat mama, tatăl a venit la consiliere, pentru că noi propusesem mamei chiar şi separarea, a venit şi tatăl la consiliere, mama cu copiii s-au întors acasă, s-a făcut monitorizarea lunar, timp de şase luni de zile şi nu au mai fost stări conflictuale şi de agresivitate. Am ţinut legătura cu şcoala, pentru copii, dacă ar exista vreun semn şi nu a fost", a declarat un reprezentant al DGASPC Olt.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro