Alexandru este tânărul care a murit în accidentul din Caracal. La volan se afla prietenul lui, care era băut și fără permis

+2 click pentru
galerie

Alexandru este tânărul care a murit în accidentul din Caracal. La volan se afla prietenul lui, care era băut și fără permis © Facebook

Un accident teribil a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în Caracal, acolo unde un tânăr de 18 ani a murit, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat, după ce șoferul a pierdut controlul volanului.

Adolescentul de 18 ani era elev la Liceul Tehnologic „Matei Basarab“ din Caracal

Alexandru avea 18 ani și o viață înainte. Sâmbătă seara, el a decis să iasă în oraș cu prietenii săi cu mașina. Din păcate, tinerii nu au conștientizat la ce pericol se expun, după ce s-au urcat în mașină la prietenul lor, în vârstă de 20 de ani, care nu avea permis și consumase alcool. La un moment dat, din cauza vitezei excesive, mașina în care se aflau s-a răsturnat.

Din păcate, în urma accidentului, Alexandru și-a pierdut viața. Medicii au sosit de urgență la fața locului și l-au găsit pe tânăr în stop cardio-respirator. În zadar au înceract să-l mai salveze.

"La sosirea echipajelor, autoturismul a fost găsit în afara carosabilului, iar cele cinci victime în afara acestuia. Pasagerul aflat pe scaunul din dreapta faţă, din municipiul Caracal, politraumatizat în urma accidentului, a fost găsit în stop cardio-respirator", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

În total în mașină se aflau cinci persoane, iar trei dintre acestea au ajuns la spital. Singurul care nu a pățit nimic a fost șoferul de 20 de ani. Celelalte victime sunt două fete, una de 17 ani și una de 23 de ani și un băiat de 18 ani. 

Prietenii lui Alexandru sunt în stare de șoc

Prietenii și toți cei care l-au cunoscut pe Alexandru sunt în stare de șoc și nu le vine să creadă că o seară, ce trebuia să fie una dedicată distracției, s-a încheiat în acest fel dureros.

„Drum lin către îngeri prieten drag, mi ai fost ca un frate? Nu te voi uita niciodată❤️“, a scris unul dintre prietenii tânărului pe Faceook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro