Alexandru Cumpănașu, detalii neștiute din ancheta de la Caracal: "Oasele din pădure nu au fost analizate" / VIDEO

Alexandru Cumpănașu, detalii neștiute din ancheta de la Caracal: "Oasele din pădure nu au fost analizate" © arhivă

Alexandru Cumpănașu a oferit detalii neștiute din ancheta de la Caracal. În urmă cu câteva zile a fost găsit un sac cu oase și cenușă despre care s-au spus că sunt ale Alexandrei Măceșanu. Ei bine, se pare că oasele nici nu au fost analizate. 

Alexandru Cumpănașu a spus că INML nu a analizat nicio probă din acel sac. Așadar, momentan nu se știe ale cui sunt rămășițele respective. 

"Oasele din pădure nu au fost analizate", a spus Alexandru Cumpănașu la Antena 3.

Cercetările acasă la Gheorghe Dincă vor fi reluate luni dimineață. Între timp, avocatul familiei Luiyei Melencu a făcut dezvăluiri despre ce s-a întâmplat cu fata chiar în timp ce era răpită de Gheorghe Dincă.

Luiza Melencu vorbea cu mama ei la telefon, i-a spus acestia că se îndreaptă către locul de unde oamenii sunt luați la ocazie. Mama Luizei ar fi atenționat-o să aibă grijă în ce mașină se urcă. Potrivit Antena 3, ele vorbeau de 8-10 ori pe zi la telefon. La un moment dat, în timpul ultimei convorbiri, Luiza i-a spus unde este, apoi a dispărut. 

„Pe camera de supravegheri din zonă a fost surprinsă Luiza care ieșise de la o unitate de unde trebuia să scoată bani trimiși de mama sa. Luiza vorbea la telefon, probabil de aceea nici nu a fost atentă la persoana care s-a oprit să o ia la ocazie. Acest individ din ce știu eu, a trecut, a văzut-o și a întors mașina pentru a o lua. Ea ar fi putut observa această manevră, poate i s-ar fi părut dubioasă și poate nu urca în această mașină a groazei”, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro