Luiza Melencu vorbea la telefon cu mama ei când a fost răpită! Gheorghe Dincă a trecut inițial pe lângă ea

Luiza Melencu vorbea la telefon cu mama ei când a fost răpită! Gheorghe Dincă a trecut inițial pe lângă ea © Spynews

Detalii cutremurătoare au fost dezvăluite de avocatul familiei Luizei Melencu. Se pare că fata în vârstă de 18 ani vorbea la telefon în momentul răpirii. Inițial, Gheorghe Dincă a trecut pe lângă ea, apoi s-a întors să o ia la ocazie. În tot acest timp, fata îi spunea la telefon mamei sale ce are de gând să facă pentru a ajunge acasă. 

Luiza Melencu vorbea cu mama ei la telefon, i-a spus acestia că se îndreaptă către locul de unde oamenii sunt luați la ocazie. Mama Luizei ar fi atenționat-o să aibă grijă în ce mașină se urcă. Potrivit Antena 3, ele vorbeau de 8-10 ori pe zi la telefon. La un moment dat, în timpul ultimei convorbiri, Luiza i-a spus unde este, apoi a dispărut. 

„Pe camera de supravegheri din zonă a fost surprinsă Luiza care ieșise de la o unitate de unde trebuia să scoată bani trimiși de mama sa. Luiza vorbea la telefon, probabil de aceea nici nu a fost atentă la persoana care s-a oprit să o ia la ocazie. Acest individ din ce știu eu, a trecut, a văzut-o și a întors mașina pentru a o lua. Ea ar fi putut observa această manevră, poate i s-ar fi părut dubioasă și poate nu urca în această mașină a groazei”, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei. 

Un fost agent la Omoruri, declarații despre cazul Caracal: "Luiza nu cred că e moartă"

Costică Ionescu a spus la Antena 3 că Gheorghe Dincă le-ar fi predat pe fete altor oameni. Motivul pentru care le Alexandra Măceșanu a ucis-o ar fi fost faptul că fata sunase la 112 pentru a cere ajutor.

"El avea o marfă pe care o preda, sunt sigur. Bag mâna în foc. Să mă ierte lumea și copiii ăia, dar i-a întrebat cineva ceva pe copiii lui Dincă? Dacă nu i-a întrebat, foarte rău. Luiza nu cred că e moartă. Pe Alexandra a omorât-o că a dat telefon", a spus Costică Ionescu, fost agent la Omoruri în Capitală.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro